07.04.2018   ZLÍN  |  CESTOVATELSKÝ FESTIVAL CULTUREA  |  CULTUREA JE CESTOVATELSKÝ FESTIVAL, KTERÝ PŘEDSTAVÍ NORSKO A NEPÁL.
01.03.2018 - 31.03.2018   LIPNÍK NAD BEČVOU  |  BŘEZEN MĚSÍC ČTENÁŘŮ  |  AKCE NA PODPORU ČTENÁŘSTVÍ - BESEDY, AUTORSKÉ ČTENÍ, WORKSHOP
16.03.2018 - 17.03.2018   ÚSTÍ NAD LABEM  |  STŘEKOVSKÁ LAMERA  |  51.ROČNÍK FILMOVÉ SOUTĚŽE NEPROFESIONÁLNÍCH FILMŮ -DOKUMENTÁRNÍCH,REPO
04.03.2018   ČESTICE U VOLYNĚ  |  DĚTSKÉ MAŠKARNÍ ODPOLEDNE  |  KONÁ SE V SÁLE LIDOVÉHO DOMU OD 14HOD.SOUTĚŽE,ODMĚNY,DĚTSKÁ TOMBOLA
04.03.2018 - 22.04.2018   FRÝDEK - MÍSTEK  |  LEOPOLD PARMA  |  V ROCE 2018 SI PŘIPOMÍNÁME 50 LET OD ÚMRTÍ LEOPOLDA PARMY (1891–1968)
22.03.2018   FRÝDEK - MÍSTEK  |  SV. HOSTÝN - PAMÁTNÁ HORA MORAVANŮ A JEJÍ OKOLÍ  |
15.03.2018   FRÝDEK - MÍSTEK  |  ŠUMNĚ NEŠUMNÝ FRÝDEK A MÍSTEK  |  JAKOU PODOBU MÁ SOUČASNÝ FRÝDEK A MÍSTEK? VÁM PŘIBLÍŽÍ TATO PŘEDNÁŠKA
08.03.2018   FRÝDEK - MÍSTEK  |  MĚSTO ŠENOV 1305–1998–2018  |  PŘIBLÍŽÍME HISTORII A SOUČASNOST DRUHÉHO NEJMLADŠÍHO MĚSTA V MS KRAJI
01.03.2018   FRÝDEK - MÍSTEK  |  ZA VOLANTEM I ZA KAMEROU NADŠENCI…  |   POŘAD VĚNOVANÝ PŘEDEVŠÍM STARÝM AUTOMOBILŮM.
29.03.2018 - 06.05.2018   FRÝDEK - MÍSTEK  |  MASOŽRAVÉ ROSTLINY  |  MASOŽRAVÉ ROSTLINY JSOU RARITOU V ROSTLINNÉ ŘÍŠI.
15.02.2018 - 11.03.2018   FRÝDEK - MÍSTEK  |  MIMO ČAS.. DŘEVĚNOU KAMEROU V GOROLII  |  VÝSTAVA JABLUNKOVSKÉHO RODÁKA MARCELA HONZY.
16.06.2018 - 17.06.2018   LIBEŘ, PRAHA-ZÁPAD  |  DĚTI A SPORT: POHÁROVÉ ZÁVODY MINIKÁR  |  DVOUDENNÍ ZÁVODY SLALOMU MINIKÁR O POHÁR ČR
24.08.2018   STÁTNÍ ZÁMEK KYNŽVART  |  CHOPINŮV FESTIVAL – KLASICKO-JAZZOVÝ RECITÁL  |  KLASICKO-JAZZOVÝ RECITÁL
06.07.2018   STÁTNÍ ZÁMEK KYNŽVART  |  SKVOSTY ZAHRADNÍHO UMĚNÍ KYNŽVARTSKÉHO ZÁMECKÉHO PARKU  |  PROHLÍDKY ZÁMECKÝM PARKEM
16.06.2018   STÁTNÍ ZÁMEK KYNŽVART  |  ZÁMECKÝ JARMARK A POUTNÍ MŠE K SVATÉMU ANTONÍNOVI  |  TRADIČNÍ JARMARK S KULTURNÍM PROGRAMEM
09.06.2018   STÁTNÍ ZÁMEK KYNŽVART  |  METTERNICHOVA VÝZVA  |  5. ROČNÍK TRAILOVÉHO ZÁVODU V KRAJINĚ SLAVKOVSKÉHO LESA.
08.06.2018   STÁTNÍ ZÁMEK KYNŽVART  |  VERNISÁŽ VÝSTAVY METTERNICHOVÉ V DIPLOMACII  |  VERNISÁŽ SEZÓNNÍ VÝSTAVY V RÁMCI AKCE ROK ŠLECHTICKÝCH RODŮ.
01.04.2018   STÁTNÍ ZÁMEK KYNŽVART  |  EXPEDIČNÍ KAMERA NA ZÁMKU KYNŽVART  |  FILMOVÝ FESTIVAL O CESTOVÁNÍ, TURISTICE A EXTRÉMNÍCH SPORTECH.
13.04.2018   HORAŽĎOVICE  |  ´KNĚŽÍ HORA´ U KATOVIC  |  PŘEDNÁŠÍ PHDR.PETR MENŠÍK-MGR.VLASTIMIL KRÁL.V18.00, V DIV.SÁLE MUZEA
16.03.2018   HORAŽĎOVICE  |  ZAPOMENUTÁ KAPITOLA Z DĚJIN ČS. LEGIÍ  |  PŘEDNÁŠÍ MGR. DAVID PAZDERA.V 18:00, V DIVADELNÍM SÁLE MĚSTSKÉHO MUZEA

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy »  Velká vánoční soutěž regionalnitelevize.cz odstartovala

Velká vánoční soutěž regionalnitelevize.cz odstartovala

PRAHA (4.11.2012) – Velká vánoční soutěž satelitního programu regionalnitelevize.cz s názvem Najdi si dárek, jejímž cílem je pomocí videonápovědy hledat na turisticky atraktivních místech poukázky k odběru kvalitního elektrického nářadí, odstartovala. Do konce roku uloží štáby regionálních televizí celkem devět poukazů na devíti atraktivních místech po celé ČR.

Vánoční soutěž Najdi si dárek je pokračováním velké letní soutěže Najdi si satelit, která se setkala u diváků regionalnitelevize.cz s velkým úspěchem. Milovníci turistiky a populárního geocachingu však nyní v terénu nehledají poukazy na odběr HD satelitního přijímače, ale hodnotného dárku pod stromeček v podobě příklepové vrtačky s příslušenstvím značky Black & Decker.

První nápověda, kde byla schránka s poukazem ukryta, byla zveřejněna ve vysílání programu regionalnitelevize.cz v pátek 2. listopadu po 17. hodině, a ještě tentýž den, ve 22.40 hodin, byla schránka v rukou prvního majitele. Na úspěšný noční výlet na vrchol Pulčínských skal na Hornolidečsku se krátce po zveřejnění nápovědy vydal Ivo Knopp z Ostravy - Bartovic.

Další nápověda, kde hledat druhou příklepovou vrtačku značky Black & Becker, bude zveřejněna v
pátek 9. listopadu, opět po 17. hodině.

Více informací o soutěži včetně první nápovědy i vyhodnocení prvního kola naleznete na
www.regionalnitelevize.cz pod odkazem Soutěž.

Partnery soutěže jsou: Black & Decker - výrobce kvalitního nářadí do vaší dílny, rádia Kiss a
Astra – vaše satelitní televize.