07.04.2018   ZLÍN  |  CESTOVATELSKÝ FESTIVAL CULTUREA  |  CULTUREA JE CESTOVATELSKÝ FESTIVAL, KTERÝ PŘEDSTAVÍ NORSKO A NEPÁL.
01.03.2018 - 31.03.2018   LIPNÍK NAD BEČVOU  |  BŘEZEN MĚSÍC ČTENÁŘŮ  |  AKCE NA PODPORU ČTENÁŘSTVÍ - BESEDY, AUTORSKÉ ČTENÍ, WORKSHOP
16.03.2018 - 17.03.2018   ÚSTÍ NAD LABEM  |  STŘEKOVSKÁ LAMERA  |  51.ROČNÍK FILMOVÉ SOUTĚŽE NEPROFESIONÁLNÍCH FILMŮ -DOKUMENTÁRNÍCH,REPO
04.03.2018   ČESTICE U VOLYNĚ  |  DĚTSKÉ MAŠKARNÍ ODPOLEDNE  |  KONÁ SE V SÁLE LIDOVÉHO DOMU OD 14HOD.SOUTĚŽE,ODMĚNY,DĚTSKÁ TOMBOLA
04.03.2018 - 22.04.2018   FRÝDEK - MÍSTEK  |  LEOPOLD PARMA  |  V ROCE 2018 SI PŘIPOMÍNÁME 50 LET OD ÚMRTÍ LEOPOLDA PARMY (1891–1968)
22.03.2018   FRÝDEK - MÍSTEK  |  SV. HOSTÝN - PAMÁTNÁ HORA MORAVANŮ A JEJÍ OKOLÍ  |
15.03.2018   FRÝDEK - MÍSTEK  |  ŠUMNĚ NEŠUMNÝ FRÝDEK A MÍSTEK  |  JAKOU PODOBU MÁ SOUČASNÝ FRÝDEK A MÍSTEK? VÁM PŘIBLÍŽÍ TATO PŘEDNÁŠKA
08.03.2018   FRÝDEK - MÍSTEK  |  MĚSTO ŠENOV 1305–1998–2018  |  PŘIBLÍŽÍME HISTORII A SOUČASNOST DRUHÉHO NEJMLADŠÍHO MĚSTA V MS KRAJI
01.03.2018   FRÝDEK - MÍSTEK  |  ZA VOLANTEM I ZA KAMEROU NADŠENCI…  |   POŘAD VĚNOVANÝ PŘEDEVŠÍM STARÝM AUTOMOBILŮM.
29.03.2018 - 06.05.2018   FRÝDEK - MÍSTEK  |  MASOŽRAVÉ ROSTLINY  |  MASOŽRAVÉ ROSTLINY JSOU RARITOU V ROSTLINNÉ ŘÍŠI.
15.02.2018 - 11.03.2018   FRÝDEK - MÍSTEK  |  MIMO ČAS.. DŘEVĚNOU KAMEROU V GOROLII  |  VÝSTAVA JABLUNKOVSKÉHO RODÁKA MARCELA HONZY.
16.06.2018 - 17.06.2018   LIBEŘ, PRAHA-ZÁPAD  |  DĚTI A SPORT: POHÁROVÉ ZÁVODY MINIKÁR  |  DVOUDENNÍ ZÁVODY SLALOMU MINIKÁR O POHÁR ČR
24.08.2018   STÁTNÍ ZÁMEK KYNŽVART  |  CHOPINŮV FESTIVAL – KLASICKO-JAZZOVÝ RECITÁL  |  KLASICKO-JAZZOVÝ RECITÁL
06.07.2018   STÁTNÍ ZÁMEK KYNŽVART  |  SKVOSTY ZAHRADNÍHO UMĚNÍ KYNŽVARTSKÉHO ZÁMECKÉHO PARKU  |  PROHLÍDKY ZÁMECKÝM PARKEM
16.06.2018   STÁTNÍ ZÁMEK KYNŽVART  |  ZÁMECKÝ JARMARK A POUTNÍ MŠE K SVATÉMU ANTONÍNOVI  |  TRADIČNÍ JARMARK S KULTURNÍM PROGRAMEM
09.06.2018   STÁTNÍ ZÁMEK KYNŽVART  |  METTERNICHOVA VÝZVA  |  5. ROČNÍK TRAILOVÉHO ZÁVODU V KRAJINĚ SLAVKOVSKÉHO LESA.
08.06.2018   STÁTNÍ ZÁMEK KYNŽVART  |  VERNISÁŽ VÝSTAVY METTERNICHOVÉ V DIPLOMACII  |  VERNISÁŽ SEZÓNNÍ VÝSTAVY V RÁMCI AKCE ROK ŠLECHTICKÝCH RODŮ.
01.04.2018   STÁTNÍ ZÁMEK KYNŽVART  |  EXPEDIČNÍ KAMERA NA ZÁMKU KYNŽVART  |  FILMOVÝ FESTIVAL O CESTOVÁNÍ, TURISTICE A EXTRÉMNÍCH SPORTECH.
13.04.2018   HORAŽĎOVICE  |  ´KNĚŽÍ HORA´ U KATOVIC  |  PŘEDNÁŠÍ PHDR.PETR MENŠÍK-MGR.VLASTIMIL KRÁL.V18.00, V DIV.SÁLE MUZEA
16.03.2018   HORAŽĎOVICE  |  ZAPOMENUTÁ KAPITOLA Z DĚJIN ČS. LEGIÍ  |  PŘEDNÁŠÍ MGR. DAVID PAZDERA.V 18:00, V DIVADELNÍM SÁLE MĚSTSKÉHO MUZEA

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » Podzim na regionalnitelevizi.cz: nové Výlety s labužníkem, Dobré rady lékaře či cyklus o textilním průmyslu

PRAHA (11.8.2014) - Nové pořady připravuje na podzim také regionalnitelevize.cz, která se celoplošně věnuje regionům a jejich propagaci, ale také osvětě a vzdělávání. Vedle novinek ve zpravodajství, které spočívají v rozšíření spolupráce s dalšími výrobci regionálního obsahu, odvysílá i zajímavé cykly pořadů, dva z nich budou původní.

Na podzimní měsíce se chystá druhá série oblíbeného cyklu Výlety s labužníkem, který diváky zavede nejen na krásná místa naší vlasti, ale také za dobrou regionální kuchyní. Jedná se o zcela nové díly, jejichž natáčení se právě v těchto dnech připravuje. Jejich producentem je, podobně jako v případě první, téměř 50dílné série, gastronomická agentura Gastkom Vladimíra Tůmy, pořadatele českobudějovického Gastrofestu.

Dalším zajímavým cyklem pořadů, který diváci uvidí už na podzim na programu regionalnitelevize.cz, je cyklus Dobré rady aneb jak na to. Pořady, jež přinášejí divákům informace například o tom, jak se správně vyndává klíště, jak ošetřit puchýř, spáleninu nebo bodnutí, byly vyrobeny pro portál mojemedicína.cz tvůrčím týmem pod vedením publicisty a moderátora MUDr. Jiřího Pešiny a scénáristy a režiséra Martina Hanzlíčka. V rámci internetového vysílání jsou velmi úspěšné - každý z nich dosud zhlédly desítky tisíc unikátních diváků.

Neméně zajímavým bude pro diváky také cyklus pořadů o českém textilním průmyslu, který jako jeden z mála rostl i v období ekonomické krize a dá se říci, že je v oblasti českých průmyslových odvětví zajímavým fenoménem s velkým potenciálem. Tvůrčí tým regionalnitelevize.cz jej připravuje právě v těchto dnech ve spolupráci s textilním klastrem Clutex a jeho členy.

Pozdní podzim ovšem nabídne i reprízu úspěšného desetidílného cyklu Příběhy hradů a zámků, který mimo prohlídky našich památek přinese i pozvánky na akce konané na hradech mimo hlavní návštěvnickou sezónu.

Upoutávka na nové díly Výletů s labužníkem:

Upoutávka na Příběhy hradů a zámků: