16.11.2017 - 01.12.2017   PLZEŇSKO, GALERIE KLATOVY – KLENOVÁ   |  BENEFIČNÍ AUKCE PRO HOSPIC  |  NEVŠEDNÍ BENEFIČNÍ AUKCE PRO PLZEŇSKÝ HOSPIC.
28.11.2017   SOBĚSLAV  |  ANI SPOLU, ANI BEZ SEBE  |  DOIVADELNÍ PŘEDSTAVENÍ - JANA PAULOVÁ A DAVID SUCHAŘÍPA

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » TZ: Regionalnitelevize.cz zařazuje nový cestovatelský magazín

TZ: Regionalnitelevize.cz zařazuje nový cestovatelský magazín

PRAHA (25.3.2015) - Toulavé boty - tak se jmenuje nový cestovatelský magazín, který bude od 5. dubna každý týden k vidění na programu regionalnitelevize.cz.  Produkovat jej bude nová Prácheňská televize, kterou založila skupina profesionálů s mnohaletými zkušenostmi z celostátní i regionální žurnalistiky.

Čtvrthodinový týdeník Toulavé boty bude tvořit několik reportáží, které představí města a obce na Prácheňsku, památky a folklórní tradice, různé výstavy, tipy na turistické výlety, portréty zajímavých osobností stejně jako místní aktivity a gastronomické speciality.

„Nechceme konkurovat klasickým zpravodajským televizím. Jde nám o to, abychom publicistickou formou ukázali, že jihozápadní Čechy nemusí být pouze průjezdní oblastí mezi Prahou a Šumavou," říká Robert Malota, jednatel Prácheňské televize s. r. o., a dodává: „Na Prácheňsku je spousta turisticky atraktivních míst, která rozhodně stojí za návštěvu."

Na platformě regionalnitelevize.cz je to další samostatný pořad zaměřený právě na propagaci turisticky atraktivních míst Česka. "Vedle pravidelných tipů na výlety, soutěží zaměřených na poznávání krás naší vlasti, Lipnožurnálu, pořadu Neseďte doma, cestujte! a Cestoskopu je to již pátý pravidelný pořad pro milovníky turistiky a cestování,"  říká ředitelka regionalnitelevize.cz Eva Stejskalová.

Toulavé boty můžete na regionalnitelevizi.cz sledovat v premiéře každou neděli v 17.20 hodin.

Více info:

Ing. Eva Stejskalová

jednatelka

Regionální televize CZ s.r.o.