17.12.2017   MLADÁ BOLESLAV  |  PUTOVÁNÍ K BETLÉMU  |  TŘI MUDRCI Z VÝCHODU SE V 15:00 SETKAJÍ NA ČESKOBRATRSKÉM NÁM.
09.12.2017 - 23.12.2017   PRAHA 6  |  VÁNOCE NA DLABAČOVĚ  |  POJĎTE SI ZPŘÍJEMNIT PŘEDVÁNOČNÍ CHVILKY DO KINA DLABAČOV.
16.12.2017 - 17.12.2017   NEUBUZ  |  VALAŠSKÁ VÝSTAVA BETLÉMŮ  |  ZVEME NA 10.VÝSTAVU BETLÉMŮ, UKÁZKU VALAŠSKÉ JIZBY, LIDOVÝCH ŘEMESEL.
16.12.2017   KAPLICE  |  KRAMPUS SHOW 2017  |  PŘEHLÍDKA VÍCE NEŽ 400 MASEK DÉMONICKÝCH BYTOSTÍ KRAMPUS.
27.09.2017 - 31.12.2017   MLADÁ BOLESLAV  |  POVĚSTNÉ BÁCHORKY MLADOBOLESLAVSKA  |  EXTERIÉROVÁ VÝSTAVA NA HRADĚ.

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » TZ: Seriál Hledá se Česká Miss 2017 startuje už v sobotu

TZ: Seriál Hledá se Česká Miss 2017 startuje už v sobotu

PRAHA (22.8.2017) - Seriál Hledá se Česká Miss 2017, který bude předcházet samotnému finálovému večeru soutěže krásy, startuje už nadcházející sobotu 26. srpna. Poběží v pravidelném premiérovém čase v sobotu v 19 a 23 hodin s tím, že díky vysílacímu schématu regionalnitelevize.cz jej budou moci diváci sledovat i v neděli v 7, 11 a 15 hodin.

Ředitelka soutěže Eva Čerešňáková k seriálu již dříve řekla: „Veřejnost doposud netušila, co se děje v zákulisí, jak náročné jsou přípravy finalistek či co všechno dívky prožívají. Jak jsem to popsala i ve své knize Miss, sny vs. realita, lidé vidí jen to pozlátko. Připravovaný seriál vše poodhalí a vtáhne veřejnost do děje už několik týdnů před finálovým večerem. Diváci budou mít příležitost finalistky více poznat, hlasovat apodílet se na volbě České Miss 2017. Ta kromě hodnotných cen získá i reklamní kampaň JulietteArmand za půl milionu korun."

Regionalnitelevize.cz bude také jako jediná televize přenášet finálový večer, který proběhne 23. září v brněnské DRFG Aréně a po mnoha letech bude přístupný i veřejnosti. Prodej lístků na
galavečer je aktuálně v plném proudu.

„Zájem o původní koncept soutěže krásy v posledních letech klesal, proto se Česká Miss letos představila v úplně nové podobě. Více zaměřená na sociální sítě, na online a zároveň v duchu reality show. Od počátku cestu dívek natáčíme a divákům máme co nabídnout. Jsme rádi, že Regionalnitelevize.cz je naším mediálním partnerem a náš pořad bude vysílat v prime-time vždy v sobotu večer," uvedl již před časem Martin Ditmar, předseda představenstva společnosti Miss Events, která Českou Miss pořádá.

Regionalnitelevize.cz se jako jediný celostátní tematický program už více než 5 let věnuje pozitivnímu regionálnímu zpravodajství a zajímavostem z moravských, českých a slezských regionů. Je distribuována všemi dostupnými platformami - prostřednictvím satelitu ASTRA 3B, pozemního digitálního vysílání DVB-T (MUX RS8), kabelových operátorů, či IPTV provozovatelů. Jako jediná televize s regionálním obsahem je součástí projektu tv metrového měření.