17.12.2017   MLADÁ BOLESLAV  |  PUTOVÁNÍ K BETLÉMU  |  TŘI MUDRCI Z VÝCHODU SE V 15:00 SETKAJÍ NA ČESKOBRATRSKÉM NÁM.
09.12.2017 - 23.12.2017   PRAHA 6  |  VÁNOCE NA DLABAČOVĚ  |  POJĎTE SI ZPŘÍJEMNIT PŘEDVÁNOČNÍ CHVILKY DO KINA DLABAČOV.
16.12.2017 - 17.12.2017   NEUBUZ  |  VALAŠSKÁ VÝSTAVA BETLÉMŮ  |  ZVEME NA 10.VÝSTAVU BETLÉMŮ, UKÁZKU VALAŠSKÉ JIZBY, LIDOVÝCH ŘEMESEL.
16.12.2017   KAPLICE  |  KRAMPUS SHOW 2017  |  PŘEHLÍDKA VÍCE NEŽ 400 MASEK DÉMONICKÝCH BYTOSTÍ KRAMPUS.
27.09.2017 - 31.12.2017   MLADÁ BOLESLAV  |  POVĚSTNÉ BÁCHORKY MLADOBOLESLAVSKA  |  EXTERIÉROVÁ VÝSTAVA NA HRADĚ.

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » RTíčko umožňuje vstup do televizního vysílání

RTíčko umožňuje vstup do televizního vysílání

PRAHA (18.9.2017) - Regionalnitelevize.cz spustila novou službu diváky, pořadatele akcí a všechny, kteří mají zájem se zapojit do tvorby obsahu regionalnitelevize.cz. Jmenuje se RTíčko a umožňuje zájemcům vkládat nekomerční textové informace o pořádaných akcích, zajímavostech či aktuálních událostech na webové stránky a do vysílání regionalnitelevize.cz.

Aplikace je k dipozici na webové adrese www.rticko.cz a vkládání informací je velmi jednoduché. Služba je určena pro subjekty státní správy a samosprávy, či neziskové organizace, které jsou často pořadateli nejrůznějších akcí, ale i pro občany, kteří by rádi informovali širokou veřejnost například o aktuální situaci na silnicích. Informace se následně, po schválení editorem objeví v infoliště na webových stránkách www.regionalnitelevize.cz a v informačním textovém řádku ve spodní části obrazovky přímo ve vysílání regionalnitelevize.cz.

Regionalnitelevize.cz se jako jediný celostátní tematický program už více než 5 let věnuje regionálnímu zpravodajství z moravských, českých a slezských regionů. Je distribuována všemi dostupnými platformami - prostřednictvím satelitu ASTRA 3B, pozemního digitálního vysílání DVB-T (MUX RS8), kabelových operátorů, či IPTV provozovatelů. Jako jediná televize s regionálním obsahem je součástí projektu tv metrového měření.

Upoutávku na novou službu najdete tady: