15.01.2018 - 31.01.2018   LIPNÍK NAD BEČVOU  |  HOUBY, KAM SE PODÍVÁŠ!  |  VÝSTAVA ZACHYCUJE VÝTVARNÉ ZOBRAZENÍ HUB V MINULOSTI A SOUČASN..
04.02.2018 - 31.12.2018   VYSOKÉ MÝTO   |  HISTORIE KAROSÁŘSKÉ FIRMY UHLÍK PRAHA  |  VÝSTAVA V MUZEU
28.01.2018 - 29.04.2018   VYSOKÉ MÝTO  |  ŽIVOT V SECESI  |  UŽITÉ UMĚNÍ, MÓDA, UKÁZKA SECESNÍ ARCHITEKTURY VE VYSOKÉM MÝTĚ.
18.01.2018 - 08.04.2018   VYŠKOV  |  NOSITELÉ TRADIC  |  VÝSTAVA O NOSITELÍCH TRADIČNÍCH LIDOVÝCH ŘEMESEL

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » RTíčko umožňuje vstup do televizního vysílání

RTíčko umožňuje vstup do televizního vysílání

PRAHA (18.9.2017) - Regionalnitelevize.cz spustila novou službu diváky, pořadatele akcí a všechny, kteří mají zájem se zapojit do tvorby obsahu regionalnitelevize.cz. Jmenuje se RTíčko a umožňuje zájemcům vkládat nekomerční textové informace o pořádaných akcích, zajímavostech či aktuálních událostech na webové stránky a do vysílání regionalnitelevize.cz.

Aplikace je k dipozici na webové adrese www.rticko.cz a vkládání informací je velmi jednoduché. Služba je určena pro subjekty státní správy a samosprávy, či neziskové organizace, které jsou často pořadateli nejrůznějších akcí, ale i pro občany, kteří by rádi informovali širokou veřejnost například o aktuální situaci na silnicích. Informace se následně, po schválení editorem objeví v infoliště na webových stránkách www.regionalnitelevize.cz a v informačním textovém řádku ve spodní části obrazovky přímo ve vysílání regionalnitelevize.cz.

Regionalnitelevize.cz se jako jediný celostátní tematický program už více než 5 let věnuje regionálnímu zpravodajství z moravských, českých a slezských regionů. Je distribuována všemi dostupnými platformami - prostřednictvím satelitu ASTRA 3B, pozemního digitálního vysílání DVB-T (MUX RS8), kabelových operátorů, či IPTV provozovatelů. Jako jediná televize s regionálním obsahem je součástí projektu tv metrového měření.

Upoutávku na novou službu najdete tady: