15.01.2018 - 31.01.2018   LIPNÍK NAD BEČVOU  |  HOUBY, KAM SE PODÍVÁŠ!  |  VÝSTAVA ZACHYCUJE VÝTVARNÉ ZOBRAZENÍ HUB V MINULOSTI A SOUČASN..
04.02.2018 - 31.12.2018   VYSOKÉ MÝTO   |  HISTORIE KAROSÁŘSKÉ FIRMY UHLÍK PRAHA  |  VÝSTAVA V MUZEU
28.01.2018 - 29.04.2018   VYSOKÉ MÝTO  |  ŽIVOT V SECESI  |  UŽITÉ UMĚNÍ, MÓDA, UKÁZKA SECESNÍ ARCHITEKTURY VE VYSOKÉM MÝTĚ.
18.01.2018 - 08.04.2018   VYŠKOV  |  NOSITELÉ TRADIC  |  VÝSTAVA O NOSITELÍCH TRADIČNÍCH LIDOVÝCH ŘEMESEL

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » TZ: Do Regionální televize CZ vstupují Ivo Valenta a Michal Voráček

TZ: Do Regionální televize CZ vstupují Ivo Valenta a Michal Voráček

PRAHA (26.10.2017) - Podnikatel a senátor Ivo Valenta a mediální magnát Michal Voráček vstupují do Regionální televize CZ. A to prostřednictvím 30% podílu jimi vlastněné společnosti OUR MEDIA a 20% podílu Valentovy kyperské společnosti WORLD CAPITAL VENTURES. Transakci schválila na svém posledním zasedání Rada pro rozhlasové a televizní vysílání.

„Do portfolia OUR média již spadá několik regionálních televizí, našich partnerů, a také řada serverů zaměřených na regionální zpravodajství, takže tato varianta se pro nás stala logickou volbou poté, co jsme se nedohodli s VLM," řekla k prodeji polovičního podílu ve firmě její dosavadní majitelka Eva Stejskalová.

„S Regionálnítelevizí.cz máme velmi zajímavé rozvojové plány a jsme rádi, že Eva Stejskalová zůstane akcionářkou a posílí tým naší skupiny," uvádí Michal Voráček.

Regionalnitelevize.cz se jako jediný celostátní tematický program už více než 5 let věnuje pozitivnímu regionálnímu zpravodajství a zajímavostem z moravských, českých a slezských regionů. Je distribuována všemi dostupnými platformami - prostřednictvím satelitu ASTRA 3B, pozemního digitálního vysílání DVB-T (MUX RS8), kabelových operátorů, či IPTV provozovatelů. Jako jediná televize s regionálním obsahem je součástí projektu tv metrového měření. Nejvyššího podílu na sledovanosti dosáhla 23.10. 2017, a to jak v cílové skupině 15+ (0,15%), takv cílových skupinách 15-54 (0,17%) a 15-69 (0,19%). Navíc, na konci tzv. Prime Time (22:00 - 23:00) její podíl na sledovanosti dosáhl v cílové skupině 15-69 hodnoty 0,3%.