28.04.2018   VELKÉ LOSINY  |  VC VELKÉ LOSINY ZÁVODY HORSKÝCH KOL  |  ZÁVODY HORSKÝCH KOL XC PRO VŠECHNY KATEGORIE OD NEJMENŠÍCH PO VETERÁNY
01.05.2018   SUDOMĚŘICE   |  ODEMYKÁNÍ PLAVEBNÍ SEZÓNY POD VÝKLOPNÍKEM   |  80. VÝROČÍ ZAHÁJENÍ PROVOZU VODNÍ CESTY 14H ZAHÁJENÍ 14H-17H PLAVBA
18.04.2018 - 25.05.2018   BENÁTKY NAD JIZEROU  |  TISÍC ODSTÍNŮ KRAJINY  |  VÝSTAVA FOTOGRAFIÍ CESTOVATELKY ING. ALENY KRATOCHVÍLOVÉ.
01.05.2018 - 31.12.2018   BĚLÁ POD BEZDĚZEM  |  PODBEZDĚZÍ V PROMĚNÁCH ČASU  |  ZAJÍMAVÁ MÍSTA SPOJENÁ S ŘADOU STARÝCH POVĚSTÍ A BÁJÍ.
01.05.2018 - 31.08.2018   BRNO  |  COSMOS DISCOVERY  |  NEJVĚTŠÍ PUTOVNÍ VÝSTAVA KOSMONAUTIKY SVĚTA.
01.05.2018   PRAHA  |  BRNO ZPÍVÁ PRAZE - ČESKÉ MUZEUM HUDBY  |  PĚVECKÝ SBOR LUMÍR ZAZPÍVÁ OD 15 H. RYBU, LUKÁŠE, LIDOVÉ PÍSNĚ...
28.04.2018   PRAHA  |  BRNO ZPÍVÁ PRAZE - LORETA  |  PĚVECKÝ SBOR LUMÍR A R. REJŠEK UVEDOU V 18 H. RYBU, LUKÁŠE, TUČAPSKÉHO
01.04.2018 - 03.06.2018   MLADÁ BOLESLAV  |  ŠATY DĚLAJÍ ČLOVĚKA,   |  VÝSTAVA VĚNOVÁNA MÓDĚ 20. A 30. LET 20. STOLETÍ
01.05.2018 - 31.05.2018   M. BOLESLAV  |  POVĚSTNÉ BÁCHORKY MLADOBOLESLAVSKA  |  EXTERIÉROVÁ VÝSTAVA
30.04.2018 - 01.05.2018   KRYRY   |  19. SVÁTEK DOBRÉ NÁLADY   |  TRADIČNÍ AKCE S PRŮVODEM ALEGORICKÝCH VOZŮ A KONCERTŮ.
28.04.2018 - 29.04.2018   ČERNUC U VELVAR   |  MISTROVSTVÍ ČR V TRUCK TRIALU   |  SOUTĚŽ UPRAVENÝCH NÁKLADNÍCH VOZŮ V EXTRÉMNĚ TĚŽKÉM TERÉNU.
28.04.2018   CHYŠE  |  STEZKOU KARLA ČAPKA  |  TURISTICKÝ POCHOD-TRASY 10,15,25,35 KM
03.05.2018   ÚSTÍ NAD LABEM  |  MEZINÁRODNÍ DEN LESNÍCH ŠKOLEK  |   3.5.2018 OD 14:30 H HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/EVENTS/154403425235370/
25.04.2018 - 01.07.2018   VYŠKOV  |   NOVÉ PŘÍRŮSTKY V MUZEU  |  VÝSTAVA NÁVŠTĚVNÍKŮM NABÍZÍ VÝBĚR Z NEJNOVĚJŠÍCH PŘÍRŮSTKŮ DO SBÍRKY
01.05.2018   ČISTÁ U HOREK  |  POHÁR VELITELE SDH  |  XVII. ROČNÍK SOUTĚŽE MLADÝCH HASIČŮ V POŽÁR. ÚTOKU OD 13:00 NA HŘIŠTI
30.04.2018   ČISTÁ U HOREK  |  ČARODĚJNICKÁ SEŠLOST  |  OD 19:00 PŘED HASIČÁRNOU VEČER S KAPELOU CALLNOW BLUES
30.04.2018   LOUNY  |  MĚSTSKÉ ČARODĚJNICE 2018  |  POHODOVÉ ODPOLEDNE PRO DĚTI I DOSPĚLÉ,SOUTĚŽE PRO DĚTI, MUZIKA,...
21.04.2018 - 06.05.2018   ZLÍNSKO  |  TANECVALMEZ 2018   |
26.04.2018   PÍSEK  |  GALAXY CYKLOŠVEC STEVENS  |  ZÁVOD DĚTÍ NA KOLECH A KOLOBĚŽKÁCH
19.04.2018 - 24.04.2018   PLZEŇ  |  FILMOVÝ FESTIVAL FINÁLE PLZEŇ 2018  |

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » regionalnitelevize.cz nabízí unikátní inzertní produkt malým podnikatelům a živnostníkům

PRAHA (14.6.2012) - Satelitní program regionalnitelevize.cz sdružující zpravodajství z moravských, českých a slezských regionů přichází na reklamní trh se zcela novým produktem. Ten umožňuje propagovat se na satelitní platformě i malým podnikatelům a živnostníkům.

Program regionalnitelevize.cz přichází s takzvanou řádkovou inzercí na televizní obrazovce, která umožní podnikatelům velmi levně a efektivně prezentovat jejich služby, slevy na zboží, akční nabídky a podobně, a to v rámci vysílání zpravodajství z jejich regionu. „Díky tomuto produktu, který je na televizní platformě zcela unikátní, odpadnou podnikatelům náklady na výrobu spotů, navíc se o příslušný reklamní čas podělí více inzerentů. Zásah přitom zůstane stejný jako v případě běžné televizní reklamy, protože řádková inzerce bude součástí standardního reklamního bloku," vysvětlila ekonomický přínos nového produktu ředitelka televize Eva Stejskalová.

Základní cena nového inzertního produktu je 3900 Kč, dovolit si ho tak mohou skutečně i ti nejmenší podnikatelé a živnostníci. „Chtěli bychom změnit názor, že reklama v televizi je jen pro velké a bohaté firmy. Stejně tak bude nutné změnit myšlení marketingových manažerů směrem k novým možnostem a vyšší efektivitě vynakládání finančních prostředků na inzertní kampaně," poznamenal marketingový ředitel regionalnitelevize.cz Ladislav Kocůrek, podle něhož lze tímto způsobem velmi ekonomicky a přitom efektivně inzerovat například prodej nemovitostí, automobilů, nabídky zájezdů na poslední chvíli apod.

PARAMETRY SATELITNÍHO PŘÍJMU:
Astra 3B (23,5 stupně východně), 12168/V, SR 27500, FEC 3/4, norma DVB-S, kódování žádné (FTA)

PROGRAMOVÉ SCHÉMA ČTYŘHODINOVÉ SMYČKY:
17:00 CELOSTÁTNÍ SESTŘIH
17:20 MAGAZÍN Z JIŽNÍCH ČECH A VYSOČINY (R1 Vysočina, STTV, JHTV)
17:40 MAGAZÍN Z VALAŠSKA (TV Beskyd)
18:00 MAGAZÍN Z LIBERECKA (RTM)
18:20 MAGAZÍN Z KARLOVARSKA (TV Západ)
18:40 MAGAZÍN Z OLOMOUCKA (ZZIP)
19:00 vysílání slovenské televize PATRIOT TV
19:20 MAGAZÍN Z ORLICKOÚSTECKA A ČESKOTŘEBOVSKA (OIK TV)
19:40 MAGAZÍN Z ÚSTECKÉHO KRAJE (TV Regia, TV Litoměřicko)
20:00 MAGAZÍN Z PLZEŇSKA (TV Plzeň)
20:20 MAGAZÍN ZE SLOVÁCKA A ZLÍNSKA (TV Slovácko)
20:40 MAGAZÍN Z OSTRAVSKA (FABEX TV)

Kontakt:
Eva Stejskalová, jednatelka
Regionální televize CZ s.r.o.

60 minut - Hlavní zprávy
17:20                - Rozhovor s...
17:40                 - Styltip
19:00 Valašsko - RT Valašsko